OM

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. är ett högteknologiskt företag som är specialiserat på tillämpning av LED i medicinsk belysning. Företaget är beläget i stadsbranschen LeCong i provinsen Guangdong. Företaget förlitar sig på de tekniska fördelarna hos universitet och vetenskapliga forskningsinstitutioner. Genom långsiktig forskning och utveckling har den uppnått större genombrott i utformningen av två serier optiska system. lins och reflektion. Optiska specifikationer uppfyller eller överskrider internationella standarder. Ger en högkvalitativ ljuskälla för munbelysning. Företaget har utvecklat en serie direkt belysade LED orala lampor, reflekterande LED-lampor, implanterbar kirurgisk ljusserie, och digitala dental ljusserie med kamera. Mer än 30 produkter uppfyller marknadens behov. Bolaget har ansökt om eller erhållit uppfinningar och har mer än 20 nationella patent för bruksmodeller och design. Baserat på affärsfilosofin om samarbete, win-win och gemensam utveckling tar företaget som guide teknisk innovation, kvalitet och kvalitet som brygga, och kvalitetstjänst som garanti. Det har ett omfattande samarbete med dentalstolen fabriken. Företaget har etablerat ett nära samarbete med många fabriker i hemmet och utomlands för att gemensamt utveckla och tillverka LED-lampor för muntliga varumärke. Vi kommer också att öka investeringarna i produktutveckling, kvalitetskontroll och kvalitetskontroll. stärka samarbetet med tillverkare av tandläkare, främja popularisering och tillämpning av LED-tantallampor, och tillhandahålla fler och bättre muntliga lampor för oral utrustning. För den snabba utvecklingen av dentalbranschen.

visa mer

PRESSRUM

LED-lampor kommer att medföra olika förändringar i tandvård

Nuförtiden blir industrin mer och mer beroende på LED-ljus. Det här förbättrar ju. Ljuset är högre än det ursprungliga systemet i många prestationer, En industri har fått tillgång till lydlamporna från ursprunget. Ljus, medicinsk industri, har bytts ut med ljus, Eftersom LED-ljus med bättre prestanda är bättre för den enskilda industrin. Detta har karakteristiska kärltillfällen och en solid statskäll,och det finns långa lumlösa liv som kan spara energi. Höghshockresistens, små volymer, snabb reaktion och högfärgmätning. Inom miljöskyddet är det betydligt bättre än ursprunget ensam. På det medicinska området, utöver kirurgiska skugglösa lampor, finns det järnvägar, endoskoplampor. Kirurgiska lampa för regionala områden, kirurgiska förberedelselampor.Anläggningar för behandling av särskilda sjukdomar. t.ex. tc. Lämplig för att främja LED-medicinsk belysning. Exempelvis kan LED-tillämpningen göra det bättre för inflammationen, tandförfaller osv. i leverpatientens mun, så att dessa symptom ska analyseras.

2018-11-14 visa mer

Ny medicinska reformpunkt "ljusta" nyckelord

2018-11-14 visa mer

LED-lampor kommer att medföra olika förändringar i tandvård

Numera blir belysningsindustrin mer och mer beroende av LED-lampor. Denna era förbättras trots allt. LED-lampor är mycket högre än det ursprungliga belysningssystemet i många föreställningar, så många industrier har börjat använda denna LED-lampa istället för den ursprungliga. Ljus, och i den medicinska industrin, har ersatts med LED-lampor, eftersom LED-lampor med bättre prestanda är bättre för den medicinska industrin.

2017-10-25 visa mer

visa mer