Rreth nesh

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që specializon në aplikimin e LED në ndriçimet mjekësore. Ndërmarrja ndodhet në bazën e industrisë së qytetit LeCong në provincën Guangdong. Ndërmarrja mbështetet në përparësitë teknologjike të universiteteve dhe institucioneve të kërkimit shkencor. Nëpërmjet kërkimit dhe zhvillimit afat-gjatë, ka arritur zbulime më të mëdha në projektimin e dy serive të sistemeve optike, Lente dhe reflektim. Specifikimet optike përmbushin apo tejkalojnë standardet ndërkombëtare. Siguron një burim dritë të lartë për dritën gojore. Kompania ka zhvilluar një seri llambësh gojorë LED, llampa orale të reflektuar LED, Seria e dritës kirurgjike të implantizueshme, dhe seri të dritës dixhitale me kamerë. Më shumë se 30 prodhime përmbushjen e nevojave të tregut. Ndërmarrja ka aplikuar ose ka marrë shpikje dhe ka më shumë se 20 patenta kombëtare për modelet dhe dizajnet e përfitimit. Bazuar në filozofinë e biznesit të bashkëpunimit, fitues dhe zhvillimin e përbashkët, kompania merr novacionin teknologjik si udhërrëfyes, cilësia dhe cilësia si ura, dhe shërbimi cilësor si garanci. Ka bashkëpunim të gjerë me fabrikën e karrigeve dentare. Ndërmarrja ka ngritur bashkëpunim të ngushtë me shumë fabrika në shtëpi dhe jashtë vendit për të zhvilluar dhe prodhuar llamba gojore LED. Ne gjithashtu do të rrisim investimet në zhvillimin e prodhimit, inspektimin e cilësisë dhe kontrollin e cilësisë, forcimin e bashkëpunimit me prodhuesit e pajisjeve dentare, nxitin popullarizimin dhe aplikimin e llampave dentare LED, dhe siguron më shumë e më të mira llamba orale për pajisje gojore. Për zhvillimin e shpejtë të industrisë dentare.

Shih më shumë

Lajme

LED llambat do të sjellin ndryshime të ndryshme në dentist

Në ditët e sotme, në industrinë e tjera dhe më të pavarur drita. Në fund të fundit, kjo përmirësohet. LEDIshar e gjysmën e sistemit të origjinalit në shumicën e rendimeve, Industria e ushqimit e tjerë e gjykimit. Dritat, ndërtimi mjekësor, kanë vendosur me dritat, Sepse ndriçet e ndriçme me më të mirë janë më të mirë të tjera. LEDH-tën karakteristikat e shënimit të burimit të shtetit, dhe jeta e cila mund të shpëtojë energji, Rezistenca e shqetësimit, vëllim i vogël, përgjigje e shpejtë, dhe hoghcolorsaturation. Ndërmi i mbrojtjes së mjedisit, më shumë më shumë se origjinalit vetëm, e më mirë. Në fushën e mjekësisë, inadditiontosurgicalshadowless lams, etje LEDEDdentallamps, endoskopips; Llamba kirurgjike për rajonimin, llambat e përgatitjeve kirurgjike; fototerapydevice për trajtimin e gjërave speciale, suchasphotodynamicdevices,Neonataljaunditreatmentequipment,ultravioletdisinfection lames, Etc., E rëndësishme për nxitjen e ndriçimit mjekësor. Për shembull, mund të bëjë me më shumë se e keqja e rëndësishme. Goja e pacientit, kështu që këto gjëra e rëndësishme.

2018-11-14 Shih më shumë

Pika e re e reformës mjekësore fjalë kyçe

2018-11-14 Shih më shumë

LED llambat do të sjellin ndryshime të ndryshme në dentist

Sot, industria e ndriçimit po bëhet gjithnjë e më e varur nga dritat LED. Në fund të fundit, kjo epokë po përmirëson. Dritat LED janë shumë më të larta se sistemi origjinal i ndriçimit në shumë shfaqje, kaq shumë industri kanë filluar të përdorin këtë llambë LED në vend të origjinalit. Dritat, dhe në industrinë mjekësore, janë zëvendësuar me drita LED, sepse dritat LED me performancë më të mirë janë më të mirë për industrinë mjekësore.

2017-10-25 Shih më shumë

Shih më shumë