O NAS

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. je visokotehnološko podjetje specializirano za uporabo LED v medicinski razsvetljavi. Družba se nahaja v mestni industriji LeCong v provinci Guangdong. Podjetje se zanaša na tehnološke prednosti univerz in znanstvenih raziskovalnih ustanov. Z dolgoročnimi raziskavami in razvojem je dosegla večje preboje pri oblikovanju dveh serij optičnih sistemov, lečo in odsev. Optične specifikacije izpolnjujejo ali presegajo mednarodne standarde. Zagotavlja visoko kakovost svetlobnega vira za ustno razsvetljavo. Družba je razvila vrsto neposredno svetljenih ustnih LED svetilk, reflektivnih ustnih LED svetilk, vsadljiva kirurška svetlobna serija in digitalna serija zobozdravstvene svetlobe s kamero. Več kot 30 izdelkov izpolnjujejo potrebe trga. Podjetje je zaprosilo ali pridobilo izume in ima več kot 20 nacionalnih patentov za koristne modele in modele. Na podlagi poslovne filozofije sodelovanja, win-win in skupnega razvoja podjetje jemlje kot vodnik tehnološke inovacije, kakovost in kakovost kot most in kakovostna storitev kot jamstvo. Obsežno sodeluje s tovarno zobozdravnikov. Podjetje je vzpostavilo tesno sodelovanje z mnogimi tovarnami doma in v tujini, da bi skupaj razvijale in izdelovale LED ustne žarnice z blagovno znamko. Povečali bomo tudi naložbe v razvoj proizvodov, inšpekcijski pregled kakovosti in nadzor kakovosti, okrepiti sodelovanje s proizvajalci zobozdravniške opreme, spodbujati popularizacijo in uporabo zobnih žarnic LED, in zagotoviti več in bolj kakovostne ustne žarnice za ustno opremo. Za hiter razvoj zobne industrije.

Poglej več

NOVICE

LED svetilke bodo prinesle različne spremembe v zobozdravstvu

Danes je večerna industrija postala večja in večja odvisna od luči. Konec koncev, to je izboljšanje. Svetlobe so višje od prvotnega sistema v številnih izvedbah. Industrija morajo biti pripravljeni na svetilke, namesto izvora. Luči, medicinska industrija, so zamenjali s svetilci. Ker so svetlobe z boljšo zmogljivostjo boljše za našo industrijo. Sledi imajo značilnosti točke in trdnih državnih virov in dolge življenje, ki lahko prihranijo energijo, Odpornost visokih šokov, majhni volumen, hitri odziv in visoko nasičenost. Med varstvom okolja je veliko bolje od začetka izvora. Na zdravstvenem področju, poleg kirurških svetilk brez senc, obstajajo vse žarometi, žarometi. Kirurški žaromet za regionalno območje, kirurški pripravljalni svetilki, naprave za zdravljenje posebnih bolezni, s fotodinamičnimi pripomočki, zdravljenje neonataljaundice, etc., Za spodbujanje medicinske razsvetljave. Na primer, da lahko LEDA naredi boljše vnetje, zobno propad. V bolnišnici usti, tako da so ti simptomi diagnosticirani.

2018-11-14 Poglej več

Nova medicinska reformna točka "svetle" ključne besede

2018-11-14 Poglej več

LED svetilke bodo prinesle različne spremembe v zobozdravstvu

Danes svetlobna industrija postaja vedno bolj odvisna od LED luči. Navsezadnje se to obdobje izboljšuje. LED luči so veliko višje od prvotnega sistema osvetlitve v številnih predstavah, tako veliko industrij je začelo uporabljati to LED sijalko namesto prvotne. Luči, in v medicinski industriji, so zamenjali z LED luči, ker LED luči z boljšo zmogljivostjo so boljše za medicinsko industrijo.

2017-10-25 Poglej več

Poglej več