DESPRE

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. este o întreprindere de înaltă tehnologie specializată în aplicarea de LED în iluminat medical. Compania este situată în industria orașului LeCong în provincia Guangdong. Compania se bazează pe avantajele tehnologice ale universităţilor şi ale instituţiilor de cercetare ştiinţifică. Prin cercetarea și dezvoltarea pe termen lung a obținut progrese mai mari în proiectarea a două serii de sisteme optice, lentile şi reflecţie. Specificațiile optice îndeplinesc sau depășesc standardele internaționale. Oferă o sursă de lumină de înaltă calitate pentru iluminatul oral. Compania a dezvoltat o serie de lămpi cu LED oral iluminat direct, lămpi LED-uri reflectorizante, Seria de lumină chirurgicală implantabilă, și seria de lumină dentară digitală cu aparat de fotografiat. Peste 30 de produse îndeplinesc nevoile pieţei. Compania a solicitat sau a obţinut invenţii şi are mai mult de 20 de brevete naţionale pentru modele de utilitate şi modele. Pe baza filozofiei de afaceri a cooperării, a câștigurilor și a dezvoltării comune, compania ia ca ghid inovația tehnologică, calitatea şi calitatea ca pod, şi serviciul de calitate ca garanţie. Are o cooperare extinsă cu fabrica scaunelor dentare. Compania a stabilit o cooperare strânsă cu multe fabrici din ţară şi din străinătate pentru a dezvolta şi a produce în comun lămpi orale de marcă LED. De asemenea, vom crește investițiile în dezvoltarea produselor, inspecția calității și controlul calității, consolidarea cooperării cu producătorii de echipamente dentare, promovarea popularizării şi aplicarea lămpilor dentare LED, și furnizarea de lămpi orale mai multe și mai bune de calitate pentru echipamente orale. Pentru dezvoltarea rapidă a industriei stomatologice.

Vezi mai mult

INFORMARE

Lămpile LED va aduce schimbări diferite în stomatologie

În zilele noastre, industria de noapte devine mai mult și mai depinde de lumini LED. După toate astea, acest lucru se îmbunătăţeşte. Luminile sunt mai mari decât sistemul iniţial în mai multe performanţe, Industria are loc în această lampă răspândită din origine. Luminile, şi industria medicală, au fost înlocuite cu lumini LED, Pentru că luminile cu o performanţă mai bună sunt mai bune pentru industrie. LED-ul are caracteristicile de sursă și de sursă de stat solidă, și există o viață lungă, care pot economisi energie, Rezistenţă la şocuri, volum mic, răspuns rapid, şi săturare înaltă. Întreprinderile de protecţie a mediului, este mult mai bine decât originea, aşa că este mai bine. În domeniul medical, în afară de lămpile chirurgicale fără umbră, există uleiuri, lămpi de endoscop; lampă chirurgicală pentru regiuni, lămpi de pregătire chirurgicală precum dispozitive fotodinamice, tratamentul neonataljaundis, lămpi dezinfectarea de calciolet, etc., Este potrivit pentru a promova iluminarea medicală LED. De exemplu, echipamentul LED-uri poate face mai bine a acestei inflamaţii, dinţii de slăbire, etc. Gura în hepatient, astfel încât aceste simptome scana bedie.

2018-11-14 Vezi mai mult

Noul punct de reformă medicală " luminos" cuvinte cheie

2018-11-14 Vezi mai mult

Lămpile LED va aduce schimbări diferite în stomatologie

În prezent, industria de iluminat devine din ce în ce mai dependentă de luminile de LED. La urma urmei, această eră se îmbunătăţeşte. Luminile LED sunt mult mai mari decât sistemul de iluminat original în multe performanţe, atât de multe industrii au început să folosească această lampă LED în loc de cea originală. Luminile, și în industria medicală, au fost înlocuite cu lumini LED, deoarece luminile cu performanță mai bune sunt mai bune pentru industria medicală.

2017-10-25 Vezi mai mult

Vezi mai mult