OM

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. er et høyteknologisk foretak som har spesialisert seg på bruk av LED i medisinsk belysning. Selskapet er beliggende i LeCong byindustriens base i Guangdong-provinsen. Selskapet er avhengig av de teknologiske fordelene ved universiteter og vitenskapelige forskningsinstitusjoner. Gjennom langsiktig forskning og utvikling har det oppnådd større gjennombrudd i utformingen av to serier av optiske systemer, linse og refleksjon. Optiske spesifikasjoner oppfyller eller overskrider internasjonale standarder. Giver en høykvalitets lyskilde for munnbelysning. Selskapet har utviklet en rekke direkte belystede LED- orallamper, reflekterende LED-lys, implanterbare kirurgiske lysserier og digitale tannlysserier med kamera. Mer enn 30 produkter dekker markedets behov. Selskapet har søkt om eller skaffet oppfinnelser og har mer enn 20 nasjonale patenter for bruksmodeller og -konstruksjoner. Basert på forretningsfilosofien om samarbeid, win-win og felles utvikling, tar selskapet teknologisk innovasjon som veiledning, kvalitet og kvalitet som bro, og kvalitetstjeneste som garanti. Det har omfattende samarbeid med tannlegestolfabrikken. Firmaet har etablert et nært samarbeid med mange fabrikker i hjemmet og utenlands for å utvikle og produsere LED-merkelamper i fellesskap. Vi vil også øke investeringene i produktutvikling, kvalitetskontroll og kvalitetskontroll. styrke samarbeid med produsenter av tannlegeutstyr, fremme popularisering og anvendelse av LED-tantallamper, og levere flere og bedre lykter for munnlys. For en rask utvikling av tannbransjen.

se mer

NYHETSSENTER

LED-lamper vil føre til forskjellige endringer i tannleger

Nå for tiden blir industrien mer og mer avhengig av lys. Det er forbedring. Løys er høyere enn det opprinnelige systemet i mange opptredene, En industri skal komme inn i lyslampen fra opprinnelsen alene. Lys, medisinsk industri, har blitt byttet med lys, Fordi LED-lys med bedre ytelse er bedre for den ene industrien. LED har karakteristiske karakteristikker for kilde og solid statskilde, og det har langt liv, som kan spare energi. Høyskjekmotstand, små mengder, rask reaksjon og høy fargesettning. Innenfor miljøbeskyttelse er det mye bedre enn opprinnelsen alene. På det medisinske området, i tillegg til kirurgiske lykter uten skygge, finnes det små lykter, endoskoplamper. Kirurgiske lamper for lokale omgivelser,kirurgiske forberedelseslamper. som fotodynamisk behandling, neonataljaundsbehandling, etc., Det er egnet til å fremme medisinsk lys. For eksempel kan LED-maken gjøre det bedre i betennelsen, tennere. Munnen på pasientens munn, så disse symptomen ble diagnostisert.

2018-11-14 se mer

Nytt medisinsk reformpunkt «lyste» nøkkelord

2018-11-14 se mer

LED-lamper vil føre til forskjellige endringer i tannleger

I dag blir belysningsindustrien mer og mer avhengig av LED-lys. Denne tiden blir jo bedre. LED-lys er mye høyere enn det opprinnelige belysningssystemet i mange forestillinger, så mange industrier har begynt å bruke denne LED-lampen i stedet for den opprinnelige. Lys, og i den medisinske industrien, er erstattet med LED-lys, fordi LED-lys med bedre yteevne er bedre for den medisinske industrien.

2017-10-25 se mer

se mer