OVER

Co. van de Technologie van Foshan Huachuang Medisch, Ltd is een high-tech onderneming die zich in de toepassing van leiden in medische verlichting specialiseert. Het bedrijf is gevestigd in de industriële basis van de stad LeCong in de provincie Guangdong. Het bedrijf vertrouwt op de technologische voordelen van universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Door langdurig onderzoek en ontwikkeling heeft het grotere doorbraken bereikt in het ontwerp van twee reeksen optische systemen, lens en reflectie. Optische specificaties voldoen aan of overtreffen internationale normen. Biedt een hoogwaardige lichtbron voor orale verlichting. Het bedrijf heeft een reeks direct verlichte LED-orale lampen, reflecterende LED-orale lampen, implanteerbare chirurgische lichtseries en digitale tandheelkundige lichtseries met camera ontwikkeld. Meer dan 30 producten voldoen aan de behoeften van de markt. Het bedrijf heeft uitvindingen aangevraagd of verkregen en heeft meer dan 20 nationale patenten voor gebruiksmodellen en ontwerpen. Gebaseerd op de bedrijfsfilosofie van samenwerking, win-win en gemeenschappelijke ontwikkeling, neemt het bedrijf technologische innovatie als gids, kwaliteit en kwaliteit als de brug, en kwaliteitsservice als garantie. Het heeft uitgebreide samenwerking met de tandstoelfabriek. Het bedrijf heeft een nauwe samenwerking met vele fabrieken in binnen-en buitenland tot stand gebracht om gezamenlijk LED-merk orale lampen te ontwikkelen en te produceren. We zullen ook de investeringen in productontwikkeling, kwaliteitsinspectie en kwaliteitscontrole verhogen, de samenwerking met fabrikanten van tandheelkundige apparatuur versterken, de popularisering en toepassing van LED-tandlampen bevorderen en meer en betere kwaliteitslampen voor orale apparatuur bieden. Voor de snelle ontwikkeling van de tandheelkundige industrie.

Bekijk meer

NIEUWS

LED-lampen zullen verschillende veranderingen in de tandheelkunde teweegbrengen

Tegenwoordig, thelightingindustryisbecomingmoreandmoredependentonLEDlights. Nadien, thiseraisimprovement. LEDlightsaremuchhigherthantheoriginallightingsysteminmanyperformances,somanyindustrieshavebeguntousethisLEDlampinsteadoftheoriginalone.Lights, andinthematische industrie, havebeenreplacedwithLEDlights,becauseLEDlightswithbetterperformancearebetterforthemedicalindustry. Desinfecterende fototoestellen, adheservantie, aderobilisten

2018-11-14 Bekijk meer

Nieuw medisch hervormingspunt "heldere" trefwoorden

2018-11-14 Bekijk meer

LED-lampen zullen verschillende veranderingen in de tandheelkunde teweegbrengen

Tegenwoordig wordt de verlichtingsindustrie steeds afhankelijker van LED-verlichting. Immers, dit tijdperk verbetert. LED-lampen zijn veel hoger dan het originele verlichtingssysteem in vele uitvoeringen, dus veel industrieën zijn begonnen deze LED-lamp te gebruiken in plaats van de originele. Lichten, en in de medische industrie, zijn vervangen door LED-verlichting, omdat LED-verlichting met betere prestaties beter zijn voor de medische industrie.

2017-10-25 Bekijk meer

Bekijk meer