TENTANG KAMI

Foshan Huachuang Medical Technology co, ltd adalah sebuah syarikat berteknologi tinggi yang mengkhususkan diri dalam penerapan LED dalam pencahayaan perubatan. Syarikat ini terletak di pangkalan industri bandar LeCong di wilayah Guangdong. Syarikat bergantung kepada kelebihan teknologi universiti dan institusi penyelidikan saintifik. Melalui penyelidikan dan pembangunan jangka panjang, ia telah mencapai kejayaan yang lebih besar dalam reka bentuk dua siri sistem optik, kanta dan refleksi. Spesifikasi optik memenuhi atau melebihi piawaian antarabangsa. Menyediakan sumber cahaya berkualiti tinggi untuk pencahayaan lisan. Syarikat itu telah membangunkan satu siri lampu lisan LED yang diterangi langsung, lampu lisan LED reflektif, siri cahaya pembedahan implantable, dan siri cahaya pergigian digital dengan kamera. Lebih daripada 30 produk memenuhi keperluan pasaran. Syarikat telah memohon atau memperoleh ciptaan, dan mempunyai lebih daripada 20 paten kebangsaan untuk model utiliti dan reka bentuk. Berdasarkan falsafah perniagaan kerjasama, menang-menang dan pembangunan bersama, syarikat mengambil inovasi teknologi sebagai panduan, kualiti dan kualiti sebagai jambatan, dan perkhidmatan yang berkualiti sebagai jaminan. Ia mempunyai kerjasama yang luas dengan kilang kerusi pergigian. Syarikat itu telah menubuhkan kerjasama rapat dengan banyak kilang di rumah dan di luar negara untuk bersama-sama membangun dan menghasilkan lampu lisan jenama LED. Kami juga akan meningkatkan pelaburan dalam pembangunan produk, pemeriksaan kualiti dan kawalan kualiti, mengukuhkan kerjasama dengan pengeluar peralatan pergigian, menggalakkan popularization dan penggunaan lampu pergigian LED, dan menyediakan lampu lisan yang lebih baik dan lebih baik untuk peralatan lisan. Untuk perkembangan pesat industri pergigian.

melihat lebih banyak

BERITA

Lampu LED akan membawa perubahan yang berbeza dalam pergigian

Pada masa kini, after. Afterall,thiseraisimproving.LEDlightsaremuchhigherthantheoriginallightingsysteminmanyperformances, Lights. Lights,andinthemedicalindustry, havebeenreplacewithledlights,.. States- statesource,andhasalongluminouslife,whichcansaveenergy,highshockresistance,smallvolume,fastresponse,andhighcolorsaturation.Intermsofenvironmentalprotection,itismuchbetterthantheoriginalone,soitisbettertouse.Inthemedicalfield, inadditiontosurgalicalshadowlesslamps, thereareleddentallamamps, endoscopelamps; Surgalicroomlampsforregionalillumination, surgalicpreparationlamlamlamps; Phototherapydevi aresuitableforpromotingLEDmedicallighting. Sebagai contoh, theLEDorallampcanmakethedentistbetterseetheinflammation,toothdecay,etc.int hepatient'smouth, sothatthethymtomscanbediagnosed.


Titik pembaharuan perubatan baru "bright" kata kunci


Lampu LED akan membawa perubahan yang berbeza dalam pergigian

Pada masa kini, industri pencahayaan menjadi semakin bergantung kepada lampu LED. Lagipun, era ini bertambah baik. Lampu LED jauh lebih tinggi daripada sistem pencahayaan asal dalam banyak persembahan, begitu banyak industri telah mula menggunakan lampu LED ini dan bukannya yang asal. Lampu, dan dalam industri perubatan, telah digantikan dengan lampu LED, kerana lampu LED dengan prestasi yang lebih baik adalah lebih baik untuk industri perubatan.


melihat lebih banyak