за нас

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Lb. Претпријатието се наоѓа во базата на градската индустрија на Леконг во провинцијата Гуангdong. Претпријатието зависи од технолошките предности на универзитетите и научните истражувачки институции. Преку долгорочното истражување и развојот, постигна поголеми напредок во дизајн на два серија оптички системи, Ленси и рефлексија. Оптичките спецификации исполнуваат или ги надминуваат меѓународните стандарди. Обрнува високо квалитетно светло за усното осветлување. Претпријатието развија серија директно изразени LED усни ламби, рефлективни LED усни ламби, Имплантабилна хируршки светлост, и дигитален заболен серија со камера. Повеќе од 30 производи ги задоволува потребите на пазарот. Претпријатието аплицираше или добија пронаоѓање, и има повеќе од 20 национални патенти за моделите на користење и дизајни. Врз основа на бизнис филозофијата за соработка, победа и заеднички развој, компанијата го зема технолошката иновација како водич, Квалитет и квалитет како мост, и квалитетна служба како гаранција. Има голема соработка со фабриката за стоматолошка столица. Претпријатието воспостави блиска соработка со многу фабрики дома и во странство за заеднички развивање и произведувачки лампи во ЛЕД. Исто така, ќе ја зголемиме инвестицијата во развојот на производите, инспекцијата на квалитетот и контролата на квалитетот, зајакнување на соработката со производителите за заби, промовирање на популизацијата и примена на LED забните лампи, и обезбедување повеќе и подобар квалитетни ламби за усната опрема. За брзо развој на забарната индустрија.

Гледај Повеќе

Вести

ЛЕД ламбите ќе донесат различни промени во заболекарот

Во денешно време, индустријата е повеќе и повеќе одзависни светла. Сепак, ќе се подобрам. ЛЕГЛЕДЕМЕМЕРИЈАТ СЕГОВОРИЈАТ СЕГОВОРИЈАТА НА МОЖИТЕ ПОСЛОДИТЕ, Исусомански индустрија и се наоѓаат на овој ден. Светла, медични индустрија, се замени со светла, Затоа што светлината со подобра перспектива се подобро. Ова е извонредна состојба со државниот извор, и лошо живеење, кој може да зачува енергија, Јавињата, малиот, брзо реагирање, и висок. Интермите на заштита на животната средина, многу подобро отколку самото и подобро. Во медиумско поле, инадицијатосурчки глупави, постојат Лемби, Еденскоп Хируршки ламби за регистрирање, хируршки ламби; фототерапија за третирање на специјалните болести, Сушфотоматични терапеви, Неонаtaljaundiducementquipment,ultravioletdisinфекции, Текс... Најдобро за промоција на медиумско светло. На пример, може да се направат најдобро запалување, тргнување. Кататата на пациентот, толку е овој црвен е.


Нова точка на медицински реформи „светла“ клучни збора


ЛЕД ламбите ќе донесат различни промени во заболекарот

Денес, индустријата за осветлување станува сѐ повеќе и повеќе зависи од LED светлата. Сепак, оваа ера се подобрува. LED светлата се многу повисок од оригиналниот систем за светилка во многу претстави. Толку многу индустрии почнаа да ја користат оваа LED ламба наместо оригиналната. Светла и во медицинската индустрија се заменети со LED светла, Бидејќи LED светлата со подобра перформанса се подобри за медицинската индустрија.


Гледај Повеќе