RóLUNK

Foshan huachuang medical technology co., ltd. egy high-tech vállalkozás szakosodott alkalmazása led orvosi világítás. A cég a lecong town ipari bázison, guangdong tartományban található. A cég az egyetemek és tudományos kutatóintézmények technológiai előnyeire támaszkodik. Hosszú távú kutatás és fejlesztés révén nagyobb áttöréseket ért el két optikai rendszer-sorozat, a lencse és a visszaverődés-tervezésében. Az optikai specifikációk megfelelnek vagy meghaladják a nemzetközi szabványokat. Kiváló minőségű fényforrást biztosít az orális világításhoz. A cég kifejlesztett egy sor közvetlen világítású led orális lámpa, fényvisszaverő led orális lámpa, implantálható sebészeti fény sorozat, és digitális fogászati fény sorozat kamerával. Több mint 30 termék megfelel a piac igényeinek. A cég felkérte vagy szerzett találmányok, és több mint 20 nemzeti szabadalmak hasznossági modellek és minták. Az együttműködés, a win-win és a közös fejlődés üzleti filozófiája alapján a vállalat a technológiai innovációt a híd útmutatójaként, a minőséget és a minőséget, valamint a minőségi szolgáltatást a garanciaként veszi fel. Széles körű együttműködést folytat a fogszék gyárral. A cég szoros együttműködést hozott létre számos gyárral itthon és külföldön, hogy közösen fejlesztsék és gyártsák a led márkájú orális lámpákat. Mi is növeli a beruházásokat a termék fejlesztésére, a minőség ellenőrzésére és a minőség ellenőrzésére, erősíti az együttműködést a fogászati berendezések gyártóival, elősegíti a népszerűsítést és alkalmazását led fogászati lámpák, és több és jobb minőségű orális lámpák szóbeli berendezések. A fogászati ipar gyors fejlődéséhez.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Led lámpák hozza a különböző változások fogászat

Manapság, nowadays. afterall, thiseraisimproving. ving, ledlightsaremuchhigherthantheoriginallightingsysteminmanyperformances. fények, andinthemedicalindustry, havebeenreplacedwithledlights, lights. <En>-statesource, és a luminouslife,whichcansaveenergy,high shockresistance,smallvolume,fastresponse,andhighcolorsaturation. intermsofenvironmentalprotection, itismuchbetterthantheoriginalone,soitisbettertouse. inthemedicalfield, inadditiontosurgicalshadowlesslamps, thereareleddentallamps, endoscopelamps;surgicalroomlampsforregionalillumination,surgicalpreparationlamps; lamps, suchasphotodynamictherapydevices, neonataljaundicetreatmentequipment, ultravioletdisinfectionlamps,etc., aresuitleforpromotingledmedicallighting. forexample, example, fogszuvasodás, etc.int hepatient'smouth, sothatthesymptomscanbediagnosztizált.

2018-11-14 mutass többet

Új orvosi reform pont "fényes" kulcsszavak

2018-11-14 mutass többet

Led lámpák hozza a különböző változások fogászat

Napjainkban a világítási ipar egyre inkább függ a led-es fényektől. Végtére is, ez a korszak javul. A led-es lámpák sok előadásban sokkal magasabbak, mint az eredeti világítási rendszer, ezért sok iparág kezdte használni ezt a led-es lámpát az eredeti helyett. A fényeket, és az orvosi iparban led-es fényekre cserélték, mert a jobb teljesítményű led-es lámpák jobbak az orvosi ipar számára.

2017-10-25 mutass többet

mutass többet