O NAMA

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. je visokotehnološko poduzeće specijalizirano za primjenu LED u medicinskoj rasvjeti. Tvrtka se nalazi u gradskoj industriji grada LeCong u provinci Guangdong. Tvrtka se oslanja na tehnološke prednosti sveučilišta i znanstvenih istraživačkih ustanova. Kroz dugoročno istraživanje i razvoj, postigla je veća proboja u dizajnu dvije serije optičkih sustava, objektiv i odraz. Optičke specifikacije zadovoljavaju ili premašuju međunarodne standarde. Pruža visokokvalitetni izvor svjetlosti za oralno osvjetljenje. Tvrtka je razvila niz direktno iluziranih LED oralnih svjetiljki, reflektivne LED ustne svjetiljke, serije implantabilne kirurške svjetlosti, i digitalne zubne svjetlosti s kamerom. Više od 30 proizvoda zadovoljavaju potrebe tržišta. Tvrtka je zatražila ili dobila izume, a ima više od 20 nacionalnih patenta za korisne modele i dizajne. Na temelju poslovne filozofije suradnje, win-win i zajedničkog razvoja, tvrtka prima tehnološke inovacije kao vodič, kvaliteta i kvaliteta kao most, i kvalitetna usluga kao garancija. Ima opsežnu suradnju sa tvornicom stomatoloških stolica. Tvrtka je uspostavila blisku suradnju s mnogim tvornicama u kući i inozemstvu kako bi zajednički razvili i proizvodili LED usne svjetiljke. Također ćemo povećati ulaganja u razvoj proizvoda, inspekciju kvalitete i kontrolu kvalitete, jačanje suradnje s proizvođačima zubne opreme, promicanje popularizacije i primjene LED zubnih lampa, i osigurati više i bolje kvalitetne oralne svjetiljke za oralnu opremu. Za brzi razvoj zubne industrije.

vidi više

VIJESTI

LED svjetiljke će donijeti različite promjene u stomatologiji.

Danas, večer industrije postaje više i više ovisno o svjetlima. Posle svega, ovaj je napredak. Svjetlosti su viši od osnovnog sustava u mnogim izvedbama, Industrija se uključuje ovu svjetiljku samo izvor. Svjetla, i medicinska industrija, zamjene su sa svjetlima, Zato što su svjetla sa boljim uspehom bolje za njihovu industriju. LED ima karakteristike izvora i solidnog državnog izvora, i ima dugog života, što može uštedjeti energiju, otpornost na visokošok, mali volumen, brzi odgovor, i visoku bojnu zasiæenost. Unutar zaštite okoliša, mnogo je bolji od početka, tako da je bolje. Na medicinskom polju, a osim kirurških lampa bez senke, postoje mlade, mlade, Operativna lampa za regionalnu pripremu, kirurške lampe za terapiju za liječenje specijalnih bolesti, Kao fotodinamički uređaji, liječenje neonataljaonice, etc., Odgovarajuæi za unapreðenje medicinskog rasvjete. Na primjer, LEDORA MOŽE NAPRAVITI BOLJE ZA PALJENJE, ZEMLJE. Usta u bolesniku, tako da je taj simptom prognoziran.

2018-11-14 vidi više

Nova medicinska reforma točka "svetle" ključne riječi

2018-11-14 vidi više

LED svjetiljke će donijeti različite promjene u stomatologiji.

Danas industrija rasvjete sve više ovisi o LED svjetlima. Uostalom, ovo doba se poboljšava. LED svjetla su mnogo više od originalnog sustava rasvjete u mnogim izvedbama, toliko industrije su počele koristiti ovu LED lampu umjesto originalnu. Svjetla, i u medicinskoj industriji, zamijenjena su LED svjetlima, zato što su LED svjetla s boljim učinkom bolje za medicinsku industriju.

2017-10-25 vidi više

vidi više