TIETOJA

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. on huipputeknologian yritys, joka erikoistuu soveltamiseen LED lääketieteellisessä valaistuksessa. Yritys sijaitsee LeCongin kaupungin tukikohdassa Guangdongin maakunnassa. Yritys tukeutuu yliopistojen ja tieteellisten tutkimuslaitosten teknisiin etuihin. Pitkän aikavälin tutkimuksen ja kehityksen avulla se on saavuttanut suurempia läpimurtoja kahden optisen järjestelmän suunnittelussa, linssi ja heijastus. Optiset eritelmät täyttävät tai ylittävät kansainväliset standardit. Tarjoaa korkealaatuisen valonlähteen suun valaistukseen. Yritys on kehittänyt sarjan suoraan valaistuja LED suullisia lamppuja, heijastavia LED suullisia lamppuja, implantoitava kirurgisen valon sarja, ja digitaalinen hammasvalosarja kamera. Yli 30 tuotetta vastaa markkinoiden tarpeisiin. Yhtiö on hakenut tai hankkinut keksintöjä, ja sillä on yli 20 kansallista patenttia hyödyllisyysmalleista ja malleista. Yhteistyön, win-win ja yhteisen kehityksen perusteella yritys ottaa oppaana teknologisen innovaation, laatu ja laatu siltana, ja laatu palvelu takuuna. Sillä on laaja yhteistyö hammaslääkäritehtaan kanssa. Yritys on luonut tiivistä yhteistyötä monien tehtaiden kanssa kotimaassa ja ulkomailla kehittääkseen ja tuottaakseen yhdessä LED-tuotelamppuja. Lisäksi lisäämme investointeja tuotekehitykseen, laadunvalvontaan ja laadunvalvontaan, vahvistaa yhteistyötä hammashoitolaitteiden valmistajien kanssa, edistää LED-lamppujen popularisointia ja soveltamista, ja tarjota enemmän ja parempaa laatua suulliset valaisimet. Nopea kehitys hammasteollisuuden.

Katso lisää

UUTISET

LED-lamput aiheuttavat erilaisia muutoksia hammaslääketieteessä.

Nykyään teollisuus on yhä enemmän ja enemmän valoista riippumatta. Tämän jälkeen on parantunut. Valot ovat korkeammat kuin alkuperäinen järjestelmä monissa esityksissä. Teollisuus on otettava tähän lamppuun vastaan. Valot ja lääkintäteollisuus on korvattu valoilla. Koska valot, joilla on parempi suorituskyky, ovat parempia teollisuuden kannalta. LIITE on ominaispiirteet lähteestä ja vakiintuneesta valtiolä Suurimielisyys, pieni määrä, nopea reagointi ja korkea väritys. Ympäristönsuojelun sisällä on paljon parempi kuin alkuperäinen, joten se on parempi. Lääketieteellisellä alalla kirurgisten varjottomien lamppujen lisäksi löytyy jääneitä lamppuja. Alueiden alueellisia kirurgisia valaisimia,kirurgisia valmistelulamittoja, erityissairauksien hoitoa varten, Kuten fotodynaamiset terapialaitteet, neonataljaaridiinihoito, etc. LED-lääketieteellistä valaistusta. Esimerkiksi LED-säännöt voivat parantaa tulehduksen ja hampaan katoamisen. Potilaan sisällä on suu, joten niiden oireiden analysoitu.

2018-11-14 Katso lisää

Uusi lääketieteellinen uudistuspiste "valo" avainsanat

2018-11-14 Katso lisää

LED-lamput aiheuttavat erilaisia muutoksia hammaslääketieteessä.

Nykyään valaistusteollisuus on yhä riippuvaisempi LED-valoista. Tämä aika on loppujen lopuksi paranemassa. LED-valot ovat paljon suurempia kuin alkuperäinen valaistusjärjestelmä monissa esityksissä, niin monet teollisuudenalat ovat alkaneet käyttää tätä LED-lamppua alkuperäisen. Valot, ja lääketeollisuudessa, on korvattu LED-valoilla, koska LED-valot, joilla on parempi suorituskyky, ovat parempia lääketieteelliselle teollisuudelle.

2017-10-25 Katso lisää

Katso lisää