Πληροφορίες για τη

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην εφαρμογή του LED στον ιατρικό φωτισμό. Η εταιρεία βρίσκεται στη βάση της πόλης της LeCong στην επαρχία Guangdong. Η εταιρεία βασίζεται στα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των πανεπιστημίων και των επιστημονικών ερευνητικών ιδρυμάτων. Μέσω της μακροπρόθεσμης έρευνας και ανάπτυξης, έχει επιτύχει μεγαλύτερες ανακαλύψεις στον σχεδιασμό δύο σειρών οπτικών συστημάτων, Φακός και αντανάκλαση. Οι οπτικές προδιαγραφές πληρούν ή υπερβαίνουν τα διεθνή πρότυπα. Παρέχει υψηλής ποιότητας πηγή φωτισμού για το στόμα. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια σειρά από άμεσα φωτισμένους LED στοματικούς λαμπτήρες, αντανακλαστικούς LED λαμπτήρες, σειρά εμφυτεύσιμων χειρουργικών φωτισμών, και ψηφιακές οδοντιατρικές σειρές με κάμερα. Περισσότερα από 30 προϊόντα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς. Η εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση ή έχει αποκτήσει εφευρέσεις και διαθέτει περισσότερα από 20 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για μοντέλα και σχέδια χρησιμότητας. Με βάση την επιχειρηματική φιλοσοφία της συνεργασίας, win-win και κοινή ανάπτυξη, η εταιρεία λαμβάνει ως οδηγός την τεχνολογική καινοτομία, ποιότητα και ποιότητα ως γέφυρα, και ποιοτική υπηρεσία ως εγγύηση. Έχει εκτενή συνεργασία με το εργοστάσιο οδοντιατρικής καρέκλας. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει στενή συνεργασία με πολλά εργοστάσια στο χώρο και στο εξωτερικό για την ανάπτυξη και την παραγωγή από κοινού λαμπτήρων από το σήμα LED. Θα αυξήσουμε επίσης τις επενδύσεις στην ανάπτυξη των προϊόντων, την επιθεώρηση ποιότητας και τον έλεγχο της ποιότητας, ενίσχυση της συνεργασίας με τους κατασκευαστές οδοντιατρικού εξοπλισμού, προώθηση της δημοτικότητας και της εφαρμογής των οδοντιατρικών λαμπτήρων LED, και να παρέχει περισσότερες και καλύτερες ποιότητας λαμπτήρες στοματικού εξοπλισμού. Για την ταχεία ανάπτυξη της οδοντιατρικής βιομηχανίας.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Οι λαμπτήρες LED θα επιφέρουν διαφορετικές αλλαγές στην οδοντιατρική

Σήμερα, η βιομηχανία γίνεται περισσότερο και περισσότερο εξαρτώμενη από τα φώτα. Εξάλλου, αυτός εξυπηρετεί. Το φως είναι υψηλότερο από το αρχικό σύστημα σε πολλές παραστάσεις, Η βιομηχανία είναι έτοιμη να φτιάξει τις λαμπτήρες του μόνη της προέλευσης. Τα φώτα, και η ιατρική βιομηχανία, έχουν αντικατασταθεί με φώτα, Επειδή τα φώτα με καλύτερη απόδοση είναι καλύτερα για τη βιομηχανία. Οι χαρακτηριστικές πηγές και αυστηρές πηγές κρατών, και έχουν μακροχρόνια ζωή, που μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια, Ανθεκτικότητα, μικρό όγκο, γρήγορη ανταπόκριση, και υψηλή χρώμα κορεσμός. Τα εσωτερικά της περιβαλλοντικής προστασίας, είναι πολύ καλύτερα απ' ό,τι η πρωτοβουλία αυτή είναι καλύτερη. Στο ιατρικό πεδίο, εκτός από τους χειρουργικούς λαμπτήρες, υπάρχουν υπάρχοντες λαμπτήρες, λαμπτήρες νεροσκόπου. Χειρουργική φωτιά για την περιφερειακή οργάνωση, φανοί χειρουργικής προετοιμασίας. Ως φωτοδυναμικές συσκευές, κ.λπ., Κατάλληλο για την προώθηση ιατρικής φωτισμού. Για παράδειγμα, η εξέλιξη μπορούν να καταστήσουν τα καλύτερα των φλεγμονών Το στόμα του ασθενούς, έτσι ώστε αυτοί οι σύμπτωμα ελέγχονται.


Νέα ιατρική μεταρρύθμιση σημείο "λαμπτή" λέξεις-κλειδιά


Οι λαμπτήρες LED θα επιφέρουν διαφορετικές αλλαγές στην οδοντιατρική

Σήμερα, η βιομηχανία φωτισμού εξαρτάται όλο και περισσότερο από τα φώτα LED. Εξάλλου, αυτή η εποχή βελτιώνεται. Τα φώτα LED είναι πολύ υψηλότερα από το αρχικό σύστημα φωτισμού σε πολλές παραστάσεις, τόσο πολλές βιομηχανίες έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν αυτό το λαμπτήρα LED αντί του αρχικού. Τα φώτα, και στην ιατρική βιομηχανία, έχουν αντικατασταθεί με φώτα LED, επειδή τα φώτα LED με καλύτερη απόδοση είναι καλύτερα για την ιατρική βιομηχανία.


Δείτε περισσότερα