OM OS

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. er en high-tech virksomhed specialiseret i anvendelse af LED i medicinsk belysning. Virksomheden er beliggende i LeCong byindustriens base i Guangdongprovinsen. Virksomheden er afhængig af de teknologiske fordele ved universiteter og videnskabelige forskningsinstitutioner. Gennem langsigtet forskning og udvikling har den opnået større gennembrud i udformningen af to række optiske systemer, linse og refleksion. Optiske specifikationer opfylder eller overskrider internationale standarder. Giver en høj kvalitet lyskilde til oral belysning. Virksomheden har udviklet en række direkte belystede LED oral lamper, reflekterende LED oral lamper, implanterbare kirurgisk lys serie, og digitale dental lys serie med kamera. Mere end 30 produkter opfylder markedets behov. Virksomheden har ansøgt om eller opnået opfindelser og har mere end 20 nationale patenter til brugsmodeller og design. Baseret på erhvervsfilosofien om samarbejde, win-win og fælles udvikling tager virksomheden som vejledende teknologisk innovation, kvalitet og kvalitet som broen, og kvalitet service som garanti. Det har et omfattende samarbejde med dental stol fabrikken. Virksomheden har etableret et tæt samarbejde med mange fabrikker i hjemmet og i udlandet for i fællesskab at udvikle og producere LED mundtlige mærkelamper. Vi vil også øge investeringerne i produktudvikling, kvalitetskontrol og kvalitetskontrol. styrke samarbejdet med producenter af tandlægeudstyr, fremme popularisering og anvendelse af LED-tantallamper og levere flere og bedre mundtlige lamper til oralt udstyr. For den hurtige udvikling af tandlægeindustrien.

Se mere

NYHEDER

LED-lamper vil medføre forskellige ændringer i tandlæge

I vore dag erhvervsindustrien blevet mere og mere afhængig af LED-lys. Derefter forbedrer jeg det. Der er mere lys end det oprindelige system i mange præstationer. En industri erhvervsdrivende skal sættes i lyset af oprindelsen alene. Lys, medicinsk industri, har været placeret med lys, Fordi LED-lys med bedre ydeevne er bedre for den ene industri. LED'erne har karakteristika, der erhvervsdrivende og solide statskilde, og der er langvarig liv, som kan spare energi. Højshockresistens, lille mængde, hurtig reaktion og høj farvemættelse. Inden for miljøbeskyttelsen er det meget bedre end oprindelsen alene. På det medicinske område er der ud over kirurgiske skyggeløse lyskilder, der er tættere, endoskoplamper. Kirurgiske lamper for regionale områder,kirurgiske forberedelseslamper, s.k. etc., Det er egnet til at fremme LED-medicinsk belysning. For eksempel kan LED-spørgsmålet gøre det bedre i betændelsen,dvs. i patientens mund, så disse symptomer blev diagnosticeret.

2018-11-14 Se mere

Ny medicinsk reform punkt "lyse" søgeord

2018-11-14 Se mere

LED-lamper vil medføre forskellige ændringer i tandlæge

I dag bliver belysningsindustrien mere og mere afhængig af LED-lys. Denne æra forbedres trods alt. LED-lys er meget højere end det oprindelige belysningssystem i mange forestillinger, så mange industrier er begyndt at bruge denne LED-lampe i stedet for den oprindelige. Lys, og i den medicinske industri, er blevet erstattet med LED-lys, fordi LED-lys med bedre ydeevne er bedre for den medicinske industri.

2017-10-25 Se mere

Se mere