за нас

Foshan huachuang medical technology co., ltd. е високотехнологично предприятие, специализирано в прилагането на led в медицинското осветление. Компанията се намира в индустриалната база на град леконг в провинция гуандун. Компанията разчита на технологичните предимства на университетите и научноизследователските институции. Чрез дългосрочни изследвания и разработки тя постига по-големи пробиви в проектирането на две серии оптични системи, обектив и отражение. Оптичните спецификации отговарят или надвишават международните стандарти. Осигурява висококачествен източник на светлина за устно осветление. Компанията е разработила серия от директно осветени led устни лампи, отразяващи led устни лампи, имплантируеми хирургични светлинни серии и цифрови серии от стоматологични светлини с камера. Повече от 30 продукта отговарят на нуждите на пазара. Компанията е кандидатствала или получила изобретения и има повече от 20 национални патента за полезни модели и дизайни. Въз основа на бизнес философията на сътрудничество, win-win и общо развитие, компанията приема технологични иновации като ръководство, качество и качество като мост, и качество на услугата като гаранция. Той има широко сътрудничество с фабриката за зъболекарски столове. Компанията е установила тясно сътрудничество с много фабрики в страната и чужбина за съвместно разработване и производство на led марка устни лампи. Също така ще увеличим инвестициите в разработването на продукти, проверката на качеството и контрола на качеството, ще засилим сътрудничеството с производителите на зъболекарско оборудване, ще насърчаваме популяризирането и прилагането на led стоматологични лампи, и осигуряват повече и по-добро качество на устните лампи за орално оборудване. За бързото развитие на денталната индустрия.

Виж повече

новини

Led лампите ще доведат до различни промени в стоматологията

В днешно време, nowadays. afterall, thiseraisimproving. ving, ledlightsaremuchhigherthantheoriginallightingsysteminmanyperformances. светлини, andinthemedicalindustry, havebeenreplacedwithledlights, lights. <En>-statesource, и има светлинен живот, което може да saveenergy, високо шоково съпротивление, малък обем, бърза реакция, andhighcolorsaturation. intermsofenvironmentalprotection, itismuchbetterthantheoriginalone,soitisbettertouse. inthemedicalfield, inadditiontosurgicalshadowlesslamps, thereareleddentallamps, endoscopelamps; хирургична лампсфоррегионална осветеност, хирургична препаратиялампи; lamps, suchasphotodynamictherapydevices, neonataljaundicetreatmentequipment, ultravioletdisinfectionlamps, и т. н., aresuitleforpromotingledmedicallighting. forexample, example, зъбен разпад, etc.int hepatient'smouth,sothatthesymptomscanbediagnosed.


Нова медицинска реформа точка "ярки" ключови думи


Led лампите ще доведат до различни промени в стоматологията

В наши дни осветителната индустрия става все по-зависима от led светлини. В края на краищата, тази ера се подобрява. Led светлините са много по-високи от оригиналната система за осветление в много изпълнения, така че много индустрии са започнали да използват тази led лампа вместо оригиналната. Светлините и в медицинската индустрия са заменени с led светлини, тъй като led светлините с по-добра производителност са по-добри за медицинската индустрия.


Виж повече