OM

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. är ett högteknologiskt företag som är specialiserat på tillämpning av LED i medicinsk belysning. Företaget är beläget i stadsbranschen LeCong i provinsen Guangdong. Företaget förlitar sig på de tekniska fördelarna hos universitet och vetenskapliga forskningsinstitutioner. Genom långsiktig forskning och utveckling har den uppnått större genombrott i utformningen av två serier optiska system. lins och reflektion. Optiska specifikationer uppfyller eller överskrider internationella standarder. Ger en högkvalitativ ljuskälla för munbelysning. Företaget har utvecklat en serie direkt belysade LED orala lampor, reflekterande LED-lampor, implanterbar kirurgisk ljusserie, och digitala dental ljusserie med kamera. Mer än 30 produkter uppfyller marknadens behov. Bolaget har ansökt om eller erhållit uppfinningar och har mer än 20 nationella patent för bruksmodeller och design. Baserat på affärsfilosofin om samarbete, win-win och gemensam utveckling tar företaget som guide teknisk innovation, kvalitet och kvalitet som brygga, och kvalitetstjänst som garanti. Det har ett omfattande samarbete med dentalstolen fabriken. Företaget har etablerat ett nära samarbete med många fabriker i hemmet och utomlands för att gemensamt utveckla och tillverka LED-lampor för muntliga varumärke. Vi kommer också att öka investeringarna i produktutveckling, kvalitetskontroll och kvalitetskontroll. stärka samarbetet med tillverkare av tandläkare, främja popularisering och tillämpning av LED-tantallampor, och tillhandahålla fler och bättre muntliga lampor för oral utrustning. För den snabba utvecklingen av dentalbranschen.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Mini vattenbevattnare: Ett viktigt tandverktyg för oral hälsa

Introduktion: I området av tandvård har minivattenbevattenbevattnare framkommit som en spel-förändring. Som ett effektivt och mångsidigt tandverktyg, har det fått uppmärksamhet för sin förmåga att förbättra munhälsa och hygien. Denna artikel undersöker betydelsen av en mini vattenbevattnare inom området tandvårdsinstrument, utan att nämna specifika varumärken, prissättning, eller åtaganden. Låt oss gräva in oss.

2023-09-07 visa mer

Fördelarna med elektriska tandborstar: En omfattande guide för tandläkare

Inledning: Elektriska tandborstar har revolutionerat munhygienen, erbjuder många fördelar som bidrar till att upprätthålla optimal tandhälsa. Som tandläkare inom läkemedels- och hälsovårdsindustrin Att förstå betydelsen av elektriska tandborstar kan hjälpa dig att utbilda och guida dina patienter mot bättre munvård. I denna omfattande guide, kommer vi att utvärdera

2023-08-31 visa mer

Uppnå optimal oral hälsa med elektriska tandborstar: Den Ultimate Guiden

Innehållsförteckning: 1. Inledning 2. Fördelarna med elektriska tandborstar 3. Hur Elektriska tandborstar fungerar 4. Välja rätt elektrisk också. Pensel 4.1. Överväg borstningslägen 4.2.. Batteri eller återladdningsbart? 4.3. Bryststyp och mjukhet 4.4. Storlek och form på penselhuvudet 4.5. Ytterligare funktioner och tillbehör 5. Tips för att använda en elektrisk tandborste effektivt 5.1.

2023-08-31 visa mer

Allt du behöver veta om elektriska tandborstar i tandvård

Elektriska tandborstar har revolutionerat hur vi upprätthåller vår munhygien. Inom området tandvård, dessa innovativa enheter har fått enorm popularitet på grund av deras effektivitet och unika funktioner. I den här artikeln, kommer vi att utforska allt du behöver veta om elektriska tandborstar och deras roll i tandvården. Elektriska tandborstar, som namnet antyder, är tandborstar som av

2023-08-30 visa mer

Sensor Dental Operation Light - En guide till tandläkarutrustning

2023-08-10 visa mer

Släpp lös makten av sensor Dental Operation Light i tandvård: En heltäckande guide

2023-08-10 visa mer

Teknisk introduktion av dental stol lätt huvud

De avancerade styrsystemen har införts i ljushuvuden i dentalstolen. Dessa styrsystem gör det möjligt för tandläkare att justera olika parametrar, såsom ljusintensitet, färgtemperatur och ljusmönster, genom ett användarvänligt gränssnitt. Denna kontrollnivå säkerställer personliga belysningsförhållanden som är anpassade till specifika behandlingar och patientbehov.

2023-07-17 visa mer

Den tandstolen lätt huvud är en avgörande komponent i moderna tandvård, ger viktig belysning för förfaranden. Denna artikel kommer att undersöka betydelsen av dental stol ljus huvuden i tandvård, belysa deras viktigaste egenskaper och fördelar.

2023-07-05 visa mer

visa mer