Rreth nesh

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që specializon në aplikimin e LED në ndriçimet mjekësore. Ndërmarrja ndodhet në bazën e industrisë së qytetit LeCong në provincën Guangdong. Ndërmarrja mbështetet në përparësitë teknologjike të universiteteve dhe institucioneve të kërkimit shkencor. Nëpërmjet kërkimit dhe zhvillimit afat-gjatë, ka arritur zbulime më të mëdha në projektimin e dy serive të sistemeve optike, Lente dhe reflektim. Specifikimet optike përmbushin apo tejkalojnë standardet ndërkombëtare. Siguron një burim dritë të lartë për dritën gojore. Kompania ka zhvilluar një seri llambësh gojorë LED, llampa orale të reflektuar LED, Seria e dritës kirurgjike të implantizueshme, dhe seri të dritës dixhitale me kamerë. Më shumë se 30 prodhime përmbushjen e nevojave të tregut. Ndërmarrja ka aplikuar ose ka marrë shpikje dhe ka më shumë se 20 patenta kombëtare për modelet dhe dizajnet e përfitimit. Bazuar në filozofinë e biznesit të bashkëpunimit, fitues dhe zhvillimin e përbashkët, kompania merr novacionin teknologjik si udhërrëfyes, cilësia dhe cilësia si ura, dhe shërbimi cilësor si garanci. Ka bashkëpunim të gjerë me fabrikën e karrigeve dentare. Ndërmarrja ka ngritur bashkëpunim të ngushtë me shumë fabrika në shtëpi dhe jashtë vendit për të zhvilluar dhe prodhuar llamba gojore LED. Ne gjithashtu do të rrisim investimet në zhvillimin e prodhimit, inspektimin e cilësisë dhe kontrollin e cilësisë, forcimin e bashkëpunimit me prodhuesit e pajisjeve dentare, nxitin popullarizimin dhe aplikimin e llampave dentare LED, dhe siguron më shumë e më të mira llamba orale për pajisje gojore. Për zhvillimin e shpejtë të industrisë dentare.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Mini ujitësi i ujit: Një mjet dentale thelbësor për shëndetin gojore

Paraqitja: Në fushën e kujdesit dental, ujitësi i vogël është dalur si një ndryshues i lojës. Si një mjet dental i efektshëm dhe i shumëllojshëm, ajo ka tërhequr vëmendjen për aftësinë për të rritur shëndetin dhe higjienën gojore. Ky artikull eksploron rëndësinë e një ujitësi të vogël në fushën e instrumenteve dentare, pa përmendur ndonjë përmendje të markave të veçanta, çmime, ose angazhime. Le të shkojmë.

2023-09-07 Shih më shumë

Dobitë e furçave të dhëmbëve elektrike: Një udhëzim i plotë për profesionistët dentarë

2023-08-31 Shih më shumë

Të arrijmë shëndetin e gojës me furçë të dhëmbëve elektrike: Udhëzimi i fundit

Përmbajtja 1. Paraqitja 2. Përfitimet e furçave të dhëmbëve elektrik. Furçka 4.1. Shqyrto mënyrat e plastimit 4.2. Bateri apo i rishkarkueshëm? 4.3. Lloji dhe butësi 4.4. Madhësia dhe Forma e Kokës Brush 4.5. Veçori dhe aksessore shtesë 5. Kështu për përdorimin e furçës elektrike me efektshmëri 5.1.

2023-08-31 Shih më shumë

Çdo gjë që duhet të dish për furzat e dhëmbëve elektrike në dentist

2023-08-30 Shih më shumë

Operacioni i Sensorit Dental - Një udhërrëfyes i pajisjeve dental

2023-08-10 Shih më shumë

Të lëshojmë fuqinë e operacionit të dentistë në dentistë: Një udhërrëfyes i plotë

2023-08-10 Shih më shumë

Futja teknike e kokës së dritës së karriges dentare

Sistemet e kontrollit të përparuara janë vendosur në kokat e dritës së karrigeve dentare. Këto sisteme kontrolli i lejojnë dentistët të përshtaten parametra të ndryshme, si intensiteti i dritës, temperatura e ngjyrës dhe modelin e dritës, Nëpërmjet një interfaqe miqësore përdoruesit. Ky nivel kontrolli siguron kushtet e ndriçimit të personalizuara të përshtatshme me trajtimet specifike dhe nevojat e pacientit.

2023-07-17 Shih më shumë

Rëndësia e kreut të dritës së udhëtimit të dentisë në ditën e sotme

2023-07-05 Shih më shumë

Shih më shumë