O NAS

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. je visokotehnološko podjetje specializirano za uporabo LED v medicinski razsvetljavi. Družba se nahaja v mestni industriji LeCong v provinci Guangdong. Podjetje se zanaša na tehnološke prednosti univerz in znanstvenih raziskovalnih ustanov. Z dolgoročnimi raziskavami in razvojem je dosegla večje preboje pri oblikovanju dveh serij optičnih sistemov, lečo in odsev. Optične specifikacije izpolnjujejo ali presegajo mednarodne standarde. Zagotavlja visoko kakovost svetlobnega vira za ustno razsvetljavo. Družba je razvila vrsto neposredno svetljenih ustnih LED svetilk, reflektivnih ustnih LED svetilk, vsadljiva kirurška svetlobna serija in digitalna serija zobozdravstvene svetlobe s kamero. Več kot 30 izdelkov izpolnjujejo potrebe trga. Podjetje je zaprosilo ali pridobilo izume in ima več kot 20 nacionalnih patentov za koristne modele in modele. Na podlagi poslovne filozofije sodelovanja, win-win in skupnega razvoja podjetje jemlje kot vodnik tehnološke inovacije, kakovost in kakovost kot most in kakovostna storitev kot jamstvo. Obsežno sodeluje s tovarno zobozdravnikov. Podjetje je vzpostavilo tesno sodelovanje z mnogimi tovarnami doma in v tujini, da bi skupaj razvijale in izdelovale LED ustne žarnice z blagovno znamko. Povečali bomo tudi naložbe v razvoj proizvodov, inšpekcijski pregled kakovosti in nadzor kakovosti, okrepiti sodelovanje s proizvajalci zobozdravniške opreme, spodbujati popularizacijo in uporabo zobnih žarnic LED, in zagotoviti več in bolj kakovostne ustne žarnice za ustno opremo. Za hiter razvoj zobne industrije.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Mini zalivalnik vode: Bistveno zobozdravniško orodje za oralno zdravje

Uvod: V področju zobozdravstvene oskrbe, mini namakalnik vode se je pojavil kot igre-menjalec. Kot učinkovito in vsestransko zobozdravniško orodje, je pridobila pozornost za svojo sposobnost za izboljšanje zdravja ustnega in higiene. Ta članek raziskuje pomen mini vodne vode na področju zobozdravniških instrumentov, brez omenja določenih blagovnih znamk, cene, ali obveznosti. Pokažimo se.

2023-09-07 Poglej več

Doseči optimalno oralno zdravje z električnimi zobnimi ščetki: Ultimate Vodnik

Vsebina: 1. Uvod 2. Prednosti električne zobne ščetke 3. Kako električne zobne ščetke delujejo 4. Izbrati pravo električno čopič 4.1. Razmislite o načinu krtačetja 4.2 Baterija ali ponovno polnilna? 4.3. Vrsta bristle in mehkost 4.4. Velikost in oblika glave čopiče 4.5. Dodatne značilnosti in dodatki 5. Nasveti za uporabo električne zobne ščetke učinkovito 5.1.

2023-08-31 Poglej več

Vse, kar morate vedeti o električnih zobnih ščetkih v zobozdravništvu

Električne zobne ščetke so revolucionirale tako, da ohranjamo ustno higieno. Na področju zobozdravstva, so te inovativne naprave pridobile ogromno priljubljenost zaradi njihove učinkovitosti in edinstvenih lastnosti. V tem članku bomo raziskali vse, kar morate vedeti o električnih zobnih ščetkih in njihovi vlogi pri zobozdravstvu. Električne zobne ščetke, kot kaže ime, so zobne ščetke, ki uv

2023-08-30 Poglej več

Senzorski zobni delovanje svetlobe - Vodnik za zobozdravniško opremo

Področje zobozdravstva močno temelji na napredni opremi in instrumenti za zagotavljanje kakovostne zobozdravstvene oskrbe. Eno takšno bistveno orodje je zobozdravnika. V tem članku bomo raziskali pomen te naprave in njeno vlogo v sodobnih zobozdravniških praks. Zobozdravna svetloba, znana tudi kot zobozdravna operacijska svetloba ali zobozdravna kirurška svetloba, je specializirana luč

2023-08-10 Poglej več

Sprostitev moči senzorskega zobnega delovanja svetlobe v zobozdravništvu: Celovit vodnik

2023-08-10 Poglej več

Tehnično uvedbo zobozdravniškega stola

Napredni nadzorni sistemi so bili uvedeni v zobozdravniških glavah. Ti nadzorni sistemi zobozdravnikom omogočajo prilagajanje različnih parametrov, kot so svetlobna intenzivnost, barvna temperatura in vzorec svetlobe, prek uporabniku prijaznega vmesnika. Ta raven nadzora zagotavlja osebne pogoje razsvetljave, prilagojene posebnim zdravljenjem in potrebam pacientov.

2023-07-17 Poglej več

Pomen zobozdravniškega stolca Lahko glava v sodobni zobozdravstvi

Zobni stol svetlobna glava je ključna sestavina sodobnih zobozdravniških praks, ki zagotavlja bistveno osvetlitev postopkov. Ta članek bo raziskal pomen zobozdravniških stol svetlobnih glav v zobozdravstvu, poudarjanje njihovih ključnih značilnosti in prednosti.

2023-07-05 Poglej več

Zobozdravstveno delovanje LED svetlobna tehnologija na Kitajskem hitro napreduje.

2023-06-01 Poglej več

Poglej več