Производи

Сензорот за стоматолезна операција LED- FSA

Едноставниот, сув дизајн вклучува голем број технички елементи и иновации, Безделноста која е осветлување на 7000 lux-32000, двојно контролирање за задоволство на потребите на различни оперативни навики. Иновативниот ергономски принцип се одразува во најдобриот штедич на работна и најдобар избор на инфрацрвениот сензорски прекинувач. Рачката е дизајнирана да биде одвоена од телото и ракавот, и ракавицата може да се стерилизира со висока температура (135 ° C), која целосно ги реши проблемите што може да ги реши рачката на усната ламба. Не се дезинфицирани и лесно се чувствуваат. Дизајнот на рефлекторот ги исполнува или ги надминува сите оптички параметри како форма и големината на местото, униформата на осветлувањето на точката, Универзитетот на светлината и интензитетот на светлината и без сенката ефект.

Гледај Повеќе

Вести

Мини вода риговачка: Важна соборна алатка за орално здраво

Воведување: Во кралбата на забната нега, миниот наводнувач на вода се појави како менувач на играта. Како ефикасна и секојдневна алатка за стоматолошка, таа привлекува внимание за својата способност да се зголеми усното здравјето и хигиената. Оваа статија го истражува значењето на миниот наводник во полето на забарните инструменти, без никаква спомена на специфични брендови, цени, или обврски. Да одиме.


Користувањата на четката на електричните забни: Една комплетна водича за стоматологи

Воведување: електричните четка за заби ги револуционираа оралните хигиена, нудат бројни бенефиции кои придонесуваат за одржувањето на оптималното здравје заби. Како стоматолошки професионалци во фармацевтската и здравствената индустрија, Разбирањето на значењето на електричните четка за заби, може да ти помогне да ги образите и да ги водите своите пациенти кон подобра усна грижа. Во овој сеопфатен водич, ќе прошириме.


Содржина: Вовед 2. Четка 4.1. Разгледај ги модите за фитни 4.2. Батерија или повторно? 4.3. Тип и мека 4.4. Големина и форма на главата 4.5. Дополнителни карактеристики и акцесори 5.


Сѐ што треба да знаеш за електричните четки во стоматологи

Електричните четка за заби го револуционираа начинот на кој ние ја одржуваме нашата орална хигиена. Во полето на заболекарството, овие иновативни уреди добија огромна популарност поради нивната ефикасност и уникатни карактеристики. Во оваа статија ќе истражиме сѐ што треба да знаете за електричните четка за заби и нивната улога во заболната нега. Електричните четки за заби, како што покажува името, се четкачки за заби кои врз


Сензорот детален операција на светлина - водич за забната опрема


Ослободување на моќта на сензорот забната операција во стоматологијата:


Техничко воведување на забарната глава

Напредните контролни системи се воведени во главите на забната столица. Овие контролни системи им овозможуваат на заболекарите да ги прилагодит различни параметри, како што е светлината на интензитетот, температурата на бојата и светлината, преку кориснички пријателски интерфејс. Оваа ниво на контрола ги обезбедува личностичките услови за осветлување со соодветни за конкретни третмани и потреби на пациентите.


Главата за забитна столица е клучна компонента на модерните забични практики, која овозможува неопходно осветлување за процедурите. Во оваа статија ќе ја истражи значењето на главите за забитни столици во заболекарството, истакнувајќи ги нивните клучни обележја и користи.


Гледај Повеќе