O NAMA

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. je visokotehnološko poduzeće specijalizirano za primjenu LED u medicinskoj rasvjeti. Tvrtka se nalazi u gradskoj industriji grada LeCong u provinci Guangdong. Tvrtka se oslanja na tehnološke prednosti sveučilišta i znanstvenih istraživačkih ustanova. Kroz dugoročno istraživanje i razvoj, postigla je veća proboja u dizajnu dvije serije optičkih sustava, objektiv i odraz. Optičke specifikacije zadovoljavaju ili premašuju međunarodne standarde. Pruža visokokvalitetni izvor svjetlosti za oralno osvjetljenje. Tvrtka je razvila niz direktno iluziranih LED oralnih svjetiljki, reflektivne LED ustne svjetiljke, serije implantabilne kirurške svjetlosti, i digitalne zubne svjetlosti s kamerom. Više od 30 proizvoda zadovoljavaju potrebe tržišta. Tvrtka je zatražila ili dobila izume, a ima više od 20 nacionalnih patenta za korisne modele i dizajne. Na temelju poslovne filozofije suradnje, win-win i zajedničkog razvoja, tvrtka prima tehnološke inovacije kao vodič, kvaliteta i kvaliteta kao most, i kvalitetna usluga kao garancija. Ima opsežnu suradnju sa tvornicom stomatoloških stolica. Tvrtka je uspostavila blisku suradnju s mnogim tvornicama u kući i inozemstvu kako bi zajednički razvili i proizvodili LED usne svjetiljke. Također ćemo povećati ulaganja u razvoj proizvoda, inspekciju kvalitete i kontrolu kvalitete, jačanje suradnje s proizvođačima zubne opreme, promicanje popularizacije i primjene LED zubnih lampa, i osigurati više i bolje kvalitetne oralne svjetiljke za oralnu opremu. Za brzi razvoj zubne industrije.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Mini Navrigator vode: esencijalni zubarski alat za oralno zdravlje

Uvod: U području zubne skrbi, mini navodnjavač vode se pojavio kao igre-mjenjivač. Kao učinkovit i svestran zubni alat, on je pridobio pozornost za svoju sposobnost da poboljša oralno zdravlje i higijenu. Ovaj članak istražuje značaj mini navodnjavač vode u području zubnih instrumenata, bez ikakve spominjanja određenih brandova, cijena, ili obveze. Hajde da se približimo.

2023-09-07 vidi više

Ostvariti Optimalno Oralno zdravlje s Električnim četkicama za zube: Ultimate Vodič

Sadržaj 1. Uvod 2. Prednosti električnih četkica za zube 3. Kako Električne četkice za zube radi 4. Odabir prave električne i Četkica 4.1. Razmotrite načine četkanja 4.2.. Baterija ili ponovno napunjenja? 4.3. Tip bristle i mekana 4.4. Veličina i oblik četka glave 4.5. Dodatne značajke i pribor 5. Savjeti za korištenje električne četkice za zube učinkovito 5.1.

2023-08-31 vidi više

Sve što trebate znati o električnim četkicama za zubu

Električne četkice za zube su revolucionirale naèin na koji održavamo oralnu higijenu. U području stomatologije, ti inovativni uređaji su stekli ogromnu popularnost zbog njihove učinkovitosti i jedinstvenih značajki. U ovom članku, istražit ćemo sve što trebate znati o električnim četkicama za zube i njihovoj ulozi u zubnom negu. Električne četkice za zube, kao što ime sugerira, su četkice za zube koje ut

2023-08-30 vidi više

Dentalna operacija osjetljiva svjetlost - Vodič za zubnu opremu

Područje stomatologije uvelike se oslanja na naprednu opremu i instrumente za pružanje kvalitetne stomatološke njege. Jedan takav esencijalni alat je senzorsko operativno svjetlo. U ovom članku istražit ćemo značaj ovog uređaja i njegovu ulogu u modernim zubnim praksama. Svjetlo za zubnu operaciju, poznato i kao zubno operacijsko svjetlo ili zubarsko kirurško svjetlo, je specijalizirano svjetlo.

2023-08-10 vidi više

Oslobađanje snage senzora zubna operacija svjetla u stomatologiji: Sveobuhvatan vodič

Uvod: Evolucija zubne operacije svjetla 2. Kako senzor zubna operacija svjetla rada 3. Prednosti i prednosti senzora Dental Operacija Svjetlost 4. Primjene Senzori zubna operacija svjetla u stomatologiji 5. Ključne značajke za razmotriti u senzorski zubni operacija svjetla 6. Česta pitanja (FAQ (s) 7. Zaključak 1. Оп

2023-08-10 vidi više

Tehničko uvođenje stomatološke stolice svjetlo glave

Napredni kontrolni sustavi su uvedeni u svetle glave za stomatološke stolice. Ovi kontrolni sustavi omogućavaju stomatologima prilagodbu različitih parametra, kao što su intenzitet svjetlosti, temperatura boja i obrazac svjetlosti, putem korisniku prijaznog sučelja. Ovaj nivo kontrole osigurava personalizirane uvjete rasvjete prilagođene specifičnim tretmanima i potrebama pacijenata.

2023-07-17 vidi više

Važnost stomatološke stolice Lahka glava u modernom stomatologiju

Svjetlosna glava stomatološke stolice ključna je sastavnica modernih zubnih praksa, pružajući bitnu osvjetljenje za postupke. Ovaj članak će istražiti značaj zubne stolice svjetla glave u stomatologiji, naglašavajući njihove ključne značajke i prednosti.

2023-07-05 vidi više

Dentalno upravljanje LED svetlost tehnologija u Kini brzo napreduje.

2023-06-01 vidi više

vidi više