TIETOJA

Foshan Huachuang Medical Technology Co., Ltd. on huipputeknologian yritys, joka erikoistuu soveltamiseen LED lääketieteellisessä valaistuksessa. Yritys sijaitsee LeCongin kaupungin tukikohdassa Guangdongin maakunnassa. Yritys tukeutuu yliopistojen ja tieteellisten tutkimuslaitosten teknisiin etuihin. Pitkän aikavälin tutkimuksen ja kehityksen avulla se on saavuttanut suurempia läpimurtoja kahden optisen järjestelmän suunnittelussa, linssi ja heijastus. Optiset eritelmät täyttävät tai ylittävät kansainväliset standardit. Tarjoaa korkealaatuisen valonlähteen suun valaistukseen. Yritys on kehittänyt sarjan suoraan valaistuja LED suullisia lamppuja, heijastavia LED suullisia lamppuja, implantoitava kirurgisen valon sarja, ja digitaalinen hammasvalosarja kamera. Yli 30 tuotetta vastaa markkinoiden tarpeisiin. Yhtiö on hakenut tai hankkinut keksintöjä, ja sillä on yli 20 kansallista patenttia hyödyllisyysmalleista ja malleista. Yhteistyön, win-win ja yhteisen kehityksen perusteella yritys ottaa oppaana teknologisen innovaation, laatu ja laatu siltana, ja laatu palvelu takuuna. Sillä on laaja yhteistyö hammaslääkäritehtaan kanssa. Yritys on luonut tiivistä yhteistyötä monien tehtaiden kanssa kotimaassa ja ulkomailla kehittääkseen ja tuottaakseen yhdessä LED-tuotelamppuja. Lisäksi lisäämme investointeja tuotekehitykseen, laadunvalvontaan ja laadunvalvontaan, vahvistaa yhteistyötä hammashoitolaitteiden valmistajien kanssa, edistää LED-lamppujen popularisointia ja soveltamista, ja tarjota enemmän ja parempaa laatua suulliset valaisimet. Nopea kehitys hammasteollisuuden.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Mini Vesi kastelu: Keskeinen hammastyökalu suun terveys

Johdanto: Hammashoiton alueella, minivesikatoija on noussut pelin-vaihtajana. Kuten tehokas ja monipuolinen hammashoito, se on saanut huomiota sen kyky parantaa suun terveyttä ja hygieniaa. Tässä artikkelissa tarkastellaan merkitystä minivesikatoijan alalla hammaslaitteiden, mainitsematta tiettyjä tuotemerkkejä, hinnoittelu, tai sitoumukset. Mennään sisään.

2023-09-07 Katso lisää

Optimaalinen suun terveys sähköhammasharjat: Ultimate Guide

Sisällys 1. Johdanto 2. Hyödyt sähköhammasharjat 3. Miten sähköhammasharjat toimivat 4. Oikean sähkön Valitseminen 4.1. Harjataan harjaustilat 4.2.. Akku vai ladattava? 4.3. Ryhmän tyyppi ja pehmeys 4.4. Harjapään koko ja muoto 4.5. Lisäominaisuudet ja lisävarusteet 5. Vinkkejä sähkön hammasharjan käytön tehokkaasti 5.1.

2023-08-31 Katso lisää

Kaikki mitä sinun täytyy tietää sähköhammasharjoista hammaslääketieteessä.

Sähköhammasharjat ovat mullistaneet suuhygieniamme tavalla. Alalla hammaslääketieteen, nämä innovatiiviset laitteet ovat saaneet valtavan suosion Tässä artikkelissa, tutkimme kaiken sinun tarvitsee tietää sähköinen hammasharjat ja niiden rooli hammashoitoon. Sähköhammasharjat, kuten nimi viittaa, ovat hammasharjat,

2023-08-30 Katso lisää

Sensor Dental Operation Light - Opas hammaslaitteista

Ala hammaslääketieteen perustuu voimakkaasti kehittyneisiin laitteisiin ja välineisiin tarjota laadukasta hammashoitoa. Yksi tällainen tärkeä työkalu on anturin hammaskäyttövalo. Tässä artikkelissa, tutkimme merkitystä tämän laitteen ja sen rooli nykyaikaisissa hammaslääkärin käytännöt. Sensorin leikkausvalo, joka tunnetaan myös hammasleikkausvalona tai hammaskirurgisena valoa, on erikoistunut valo

2023-08-10 Katso lisää

Sensorin tehon vapauttaminen Hammaskäyttövalo hammaslääketieteessä: laaja-alainen opas

2023-08-10 Katso lisää

Tekninen käyttöönotto hammastuoli valopään

Kehittyneet ohjausjärjestelmät on otettu käyttöön hammastuolin valopäässä. Näiden ohjausjärjestelmien avulla hammaslääkärit voivat säätää erilaisia parametreja, kuten valon voimakkuus, värilämpötila ja valon kuvio, käyttäjäystävällisen rajapinnan kautta. Tämä taso varmistaa henkilökohtaiset valaistusolosuhteet, jotka on räätälöity tiettyihin hoitoihin ja potilaan tarpeisiin.

2023-07-17 Katso lisää

Tärkeys hammaslääkärin valopää modernissa

2023-07-05 Katso lisää

Hammaslääkärin käyttö LED-valo teknologia Kiinassa on nopeasti edistynyt.

2023-06-01 Katso lisää

Katso lisää